Класация на най-добрите комедии от последните 10 години романтични филми

Тук съм ви събрал най-добрите комедии от последните 10 години.най-добрите комедии от последните 10 години Разбира се, отново ще се наложи да разделим малко класациите. Тук ще намерите романтичните комедии от последните години.
1. Yes man – Навитакът е филм с Джим Кери, а той е гаранция за много смях в който и да било филм. Джим Кери е безкрайно негативен човек, който решава да последва съвета на известен гуру и да започне да казва “да” на всяко предложение, което изникне пред него. За нула време живота му се променя коренно.
2. The Proposal – Предложението е филм със Сандра Бълок и Райън Рейнолдс. Не знам дали мускулите на Рейнолдс са причината, но това е любимият филм не само на моето гадже, но и на повечето момичета, които познавам. Мацката предлага женитба на Райън Рейнолдс и майтапите започват, когато той приема и я води на среща с родителите си…
3. Hitch the date doctor – Хич – една от любимите ми комедии в която Уил Смит помага на загубеняци да си хванат гаджета. Ева Мендес и Кевин Джеймс партнират на Уил Смит в тази забавна и смешна комедия.
4. Bewitched – Омагьосан – Като фен на Никол Кидман и Уил Феръл няма как да пропусна тази изключително романтична комедийка. Ще се опитам да не ви я рекламирам твърде много обаче, защото доста от моите приятели не я харесват толкова много, а и оценката ѝ в imdb не е кой знае колко добра.
5. Juno – Джуно – е една комедия, която не знам къде да поставя. Филмчето е страхотно и се разказва за объркана тинейджърка, която се чуди какво да направи с бебето си, когато по случайност забременява в гимназията.
6. Me, myself and Irene е една от моите любими комедии отпреди повече от десет години. Джим Кери е в главната роля, а майтапите идват от неговото раздвоение на личността, след като любовта на живота му го изоставя заедно с трите му чернокожи сина, за които той дори не подозира че не са от него.
7. Chuck and Larry е още една от комедийките които харесвам. В главната роля гледаме Адам Сандлър.